Tapahtumat

Kansantanssin Kevätriemua -konsertti la 21.5.2022 klo 16

Helsingin työväenopiston Opistotalon juhlasali, Helsinginkatu 26

Voit katsoa tapahtuman striimitallenteen verkossa 4.6. klo 18 asti.

Striimiliput myynnissä NUORISOSEURAPUODISSA

Striimilipun hinta 5 €

Kansantanssin Kevätriemua -konsertti kokoaa lavalle kaikki nuorisoseura Karjalan Nuorten kansantanssi- ja musiikkiryhmät. Konsertissa nähdään näyttämölle tehtyä kansantanssia laajalla kirjolla: sekä uusia koreografioita että luovaa perinteen tulkintaa. Tervetuloa nauttimaan elävästä musiikista ja kansantanssin riemusta!Lasten ja nuorten teatteritapahtuma ILLUUSIO la 7.5.2022
Malmin Työväentalo

Draamalaamat (kuva: Petra Haapio)

Osoite: Malmin työväentalo, Takaniitynkuja 6.

Kaikki seuran teatteriryhmät esiintyvät. Koronarajoitukset ovat tänä vuonna poistuneet, esiintyjien perheet ja ystävät ovat jälleen lämpimästi tervetulleita katsomoon!

Lastenryhmät (1.-6. lk) esiintyvät klo 12.30 alkavassa päivänäytöksessä. Tämä näytös on tarkoitettu ensisijaisesti esiintyjien perheille, omaisille ja ystäville. Näytös on ilmainen.

Iltanäytöksessä klo 17.00 nähdään nuortenryhmä Draamalaamojen näytelmä "Torilla tavattiin - näytelmä keskiajassa". Tämä näytös on avoin kaikille teatterin ystäville, tervetuloa yleisöön! Esitys kestää noin tunnin. Näytös on ilmainen, mutta ryhmän toimintaa voi tukea vapaaehtoisella ohjelmamaksulla.

TeatteriSitruunat (kuva: Petra Haapio)