Tapahtumat

ILLUUSIO - lasten teatteritapahtuma
16.5.2021 Malmin työväentalo

Karjalan Nuorten perinteinen lasten teatteritapahtuma Illuusio toteutetaan tänä vuonna koronarajoitusten vuoksi ilman yleisöä, striimattuna. Linkki esityksen streamiin on lähetetty sähköpostilla kaikkien osallistujien vanhemmille.

Ohjelma

ENSIMMÄINEN NÄYTÖS KLO 12.30

POIKKILAAKSON 1.-2. lk
Poikkilaakson koulun 1- ja 2 luokkalaisten ryhmä lähti ideoimaan tarinaa, jossa kesä ei meinaa millään tulla, ja kesäsynttäreitä odotellaan lumisateessa. Pian he ovatkin aikamoisessa seikkailussa pelastamassa kesän henkeä. Mitenköhän heidän käy?
Näyttelijät: Tomas, Arttu, Aliina, Emma, Kerttu, Malla, Eevi, Asla, Eilin, Toivo
Ohjaaja: Hilla Hanhela


KÄPYLÄN 1.-2. lk, TeatteriSitruunat
TeatteriSitruunoiden esityksen ideointi ja hahmojen luonti aloitettiin syyskauden lopulla. Esityksen musiikki on myös ryhmän ideoimaa.
Näytelmä: Höplöp
Eläinten leikkipuisto Höplöpiin tunkeutuu ihminen pahoissa aikeissa. Yhdessä eläimet kuitenkin selvittävät tilanteen.
Näyttelijät: Biel, Siiri, Fanni, Otso, Helka, Nicoletta, Elli, Hilda
Ohjaaja: Petra Haapio

MEILAHDEN 1.-3. lk

Kammokoulussa sattuu ja tapahtuu ihan jokaisena arkisena koulupäivänä. Kammokoulun rehtori ja opettaja ovat muuttuneet entistäkin ilkeämmiksi. Lasten täytyy ottaa voimakkaita loitsuja käyttöönsä saadakseen selville opettajan ja rehtorin salaisuuden. Mitähän tänään tapahtuu?
Näyttelijät: Hilda, Sini, Venla, Helmi, Linnea, Veera, Unna
Ohjaaja: Pauliina Lintula

Kaikki kelpaa: Puuhalassa tapahtuu kummia

TOINEN NÄYTÖS KLO 16.00

KÄPYLÄN 2.-5.lk, Kaikki Kelpaa

Kaikki Kelpaa -ryhmä on aloittanut viime syksynä hahmojen luomisen ja näytelmän ideoinnin. Pienryhmissä harjoitellen ja improvisoiden ohjaajan avustuksella näytelmä on löytänyt muotonsa ja hahmonsa.
Näytelmä: Puuhalassa tapahtuu kummia
Puuhalan kylään on saapunut menneisyydestä fossiiliolento Bubu, joka aiheuttaa hämminkiä kylässä.
Näyttelijät: Rufus, Kerttu, Ulpu, Minni, Hulda, Tyyne, Lila, Silja
Ohjaaja: Petra Haapio


MEILAHDEN 3.-6. lk
Marsissa sijaitsevassa Maailman Erikoisimmassa Xairaalassa tapahtuu outoja asioita. Miten avaruusmurkkukaksoset, kuuluisa Hypno ja kumppanit selviävät kun Xairaalassa alkaa sähköt reistailla? Ketkä ovat tämän järkyttävän katastrofin takana?
Näyttelijät: Luna, Hanna, Ruut, Magda, Monika, Siiri, Aada, Oskar, Hilla
Ohjaaja: Pauliina Lintula


TÖÖLÖN 6.lk, Draamalaamat
Draamalaamat ovat tänä lukuvuonna ideoineet ja yhdessä käsikirjoittaneet vampyyrinäytelmän. Esityksen materiaalia ideoitiin ja kohtauksia kehiteltiin improvisoiden jo syksyllä 2020, keväällä on osittain käsikirjoitettu Zoomissa ja harjoiteltu koululla. Instrumentaalimusiikin on säveltänyt ja soittanut kerholainen Leo. Draamalaamat on pitkään yhdessä toiminut Töölön koulun kerho, osa on ollut mukana toiselta luokalta asti ja nyt yläasteelle siirtyessään porukka jatkaa iltaisin harjoittelevana ryhmänä.
Näytelmä: Veren maku
Tapahtuu Englannissa v.1888-1902. Blackin perheen äiti löytää sisarukset Lucaksen ja Adriennen kadulta ja ottaa heidät kotiinsa. Vuosien saatossa alkaa Blackin perheessä tapahtua outoja ja hyytäviä tapahtumia.
Näyttelijät: Leo, Venla, Vilma, Elna, Laura, Eevi, Lilja

Ohjaaja: Petra Haapio

Draamalaamat: Veren maku