FolkJam-tanssiliikunta

FolkJam® on suomalainen tanssiliikuntamuoto, jonka parissa pääset kokemaan tanssin yhteisöllisyyttä ja iloa. FolkJamin parissa aerobinen kunto kohoaa kohisten, keho kiinteytyy ja mieli virkistyy. Liikemateriaali hyödyntää suomalaista tanssiperinnettä monipuolisesti. Tunnit sisältävät sekä nopeaa ja mukaansatempaavaa menoa että rauhallista tunnelmointia.

FolkJamissa korostuu liikkeen sisäisen kokemisen merkitys. Jokainen osallistuja liikkuu omista lähtökohdistaan itseään haastaen. FolkJamiin voivat osallistua kaikki, ikään ja taitotasoon katsomatta. Tunnit tarjoavat haastetta kokeneemmallekin tanssijalle, sillä treenin tehoa voi säädellä itse.

Karjalan Nuoret ry:n järjestämillä FolkJam-tunneilla ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat pitävät huolen liikunnan riemusta sekä hyvästä meiningistä. Karjalan Nuorilla toimii tällä hetkellä yksi FolkJam-ryhmä Ruoholahdessa, jota ohjaa lisensoitu FolkJam®-ohjaaja Arttu Peltoniemi. Tule mukaan!

Kevätkausi 2024

Ruoholahti

Ruoholahden ala-aste, Santakatu 6, liikuntasali
Keskiviikkoisen klo 17.00-18.00

17.1.-15.5.2024 (Tunteja ei pidetä viikolla 8 eikä 1.5.)

16 x 60 min, kausimaksu 151 €
Isäntänä Arttu Peltoniemi

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE aukeaa 1.1.2024: ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Saapumisohje: Sisään- ja uloskäynti tapahtuu sisäpihan ovesta. Huom! Ovi on lukossa, ja opettaja tulee avaamaan oven hieman ennen tunnin alkua, eli olethan ajoissa paikalla! Jos olet myöhässä, voit soittaa opettajalle (ilmoita mahdollisesta myöhästymisestä mielellään etukäteen).

Sisään tultua kulje aulasta rappuset ylös toiseen kerrokseen, jossa on liikuntasalin ovi. Pukuhuoneet sijaitsevat rappusista oikealle: ensimmäinen pukuhuone ensimmäinen ovi vasemmalla, ja toinen käytävän perällä.