FolkJam-tanssiliikunta

FolkJam® on uusi, suomalainen tanssiliikuntamuoto, jonka parissa pääset kokemaan tanssin yhteisöllisyyttä ja iloa. FolkJamin parissa aerobinen kunto kohoaa kohisten, keho kiinteytyy ja mieli virkistyy. Liikemateriaali hyödyntää suomalaista tanssiperinnettä monipuolisesti. Tunnit sisältävät sekä nopeaa ja mukaansatempaavaa menoa että rauhallista tunnelmointia.

FolkJamissa korostuu liikkeen sisäisen kokemisen merkitys. Jokainen osallistuja liikkuu omista lähtökohdistaan itseään haastaen. FolkJamiin voivat osallistua kaikki, ikään ja taitotasoon katsomatta. Tunnit tarjoavat haastetta kokeneemmallekin tanssijalle, sillä treenin tehoa voi säädellä itse.

Karjalan Nuoret ry:n järjestämillä FolkJam-tunneilla ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat pitävät huolen liikunnan riemusta sekä hyvästä meiningistä. Tuntejamme ohjaavat lisensoidut FolkJam®-ohjaajat Elias Martikainen ja Milsse Tapojärvi.

FolkJamia puistossa toukokuussa 2021

Kampissa, Lastenlehdon puistossa (Ruoholahdenkatu 4) aina klo 19-20:

ke 26.5.
ma 31.5.
ke 9.6.
ma 14.6.
FolkJam-emäntänä Milsse Tapojärvi. Ei ennakkoilmoittautumista. Säävaraus. Kertamaksu 7 €, maksu paikan päällä, käteinen tasaraha / MobilePay.

Syyskaudella 2021 järjestetään jälleen viikkotunteja eri puolilla kaupunkia. Aikataulut ja hinnat päivittyvät tälle sivulle ja ilmoittautuminen alkaa kesä-heinäkuussa.