FolkJam-tanssiliikunta

FolkJam® on suomalainen tanssiliikuntamuoto, jonka parissa pääset kokemaan tanssin yhteisöllisyyttä ja iloa. FolkJamin parissa aerobinen kunto kohoaa kohisten, keho kiinteytyy ja mieli virkistyy. Liikemateriaali hyödyntää suomalaista tanssiperinnettä monipuolisesti. Tunnit sisältävät sekä nopeaa ja mukaansatempaavaa menoa että rauhallista tunnelmointia.

FolkJamissa korostuu liikkeen sisäisen kokemisen merkitys. Jokainen osallistuja liikkuu omista lähtökohdistaan itseään haastaen. FolkJamiin voivat osallistua kaikki, ikään ja taitotasoon katsomatta. Tunnit tarjoavat haastetta kokeneemmallekin tanssijalle, sillä treenin tehoa voi säädellä itse.

Karjalan Nuoret ry:n järjestämillä FolkJam-tunneilla ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat pitävät huolen liikunnan riemusta sekä hyvästä meiningistä. Tuntejamme ohjaavat lisensoidut FolkJam®-ohjaajat Elias Martikainen ja Arttu Peltoniemi.

Kevätkausi 2023

Roihuvuori

Porolahden peruskoulu, juhlasali, Satumaanpolku 2
Tiistaisin klo 19.30-20.30
17.1.-9.5. (ei hiihtolomalla 21.2.)
16 x 60 min, kausimaksu 151€
Isäntänä Arttu, arttu.peltoniemi@gmail.com

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE ON NYT AUKI: ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Kallio

Aleksis Kiven peruskoulu, Porvoonkatu 2
Torstaisin klo 18:30-19.30
19.1.-11.5. (ei kiirastorstaina 6.4.) HUOM! Hiihtolomaviikolla 23.2. ON tunti, se järjestään poikkeuksellisesti osoitteessa Åshöjdens grundskola, liikuntasali, Sturenkatu 6.

16 x 60 min, kausimaksu 151€
Isäntänä Elias, elias.martikainen@nuorisoseurat.fi

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE ON NYT AUKI: ILMOITTAUTUMISLOMAKE