FolkJam-tanssiliikunta

Syksyn 2022 tunnit päivitetään ja ilmoittautuminen avataan elokuun aikana. Tunnit alkavat syyskuun alussa.

FolkJam® on suomalainen tanssiliikuntamuoto, jonka parissa pääset kokemaan tanssin yhteisöllisyyttä ja iloa. FolkJamin parissa aerobinen kunto kohoaa kohisten, keho kiinteytyy ja mieli virkistyy. Liikemateriaali hyödyntää suomalaista tanssiperinnettä monipuolisesti. Tunnit sisältävät sekä nopeaa ja mukaansatempaavaa menoa että rauhallista tunnelmointia.

FolkJamissa korostuu liikkeen sisäisen kokemisen merkitys. Jokainen osallistuja liikkuu omista lähtökohdistaan itseään haastaen. FolkJamiin voivat osallistua kaikki, ikään ja taitotasoon katsomatta. Tunnit tarjoavat haastetta kokeneemmallekin tanssijalle, sillä treenin tehoa voi säädellä itse.

Karjalan Nuoret ry:n järjestämillä FolkJam-tunneilla ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat pitävät huolen liikunnan riemusta sekä hyvästä meiningistä. Tuntejamme ohjaavat lisensoidut FolkJam®-ohjaajat Elias Martikainen, Milsse Tapojärvi ja Arttu Peltoniemi.

Syyskausi 2022 -alustavat tiedot

Tunnit vahvistetaan heinäkuun aikana, ja ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa. Ennen ilmoittautumista tutustuthan sopimusehtoihin

Pitäjänmäessä ja Arabianrannassa ei valitettavasti pystytä järjestämään FolkJamia tänä lukuvuonna.

Kallio

FolkJamia tullaan järjestämään Kalliossa Aleksis Kiven koululla torstai-iltaisin, mutta tarkka aika on vielä auki.

Roihuvuori

FolkJamia tullaan järjestämään Roihuvuoressa tuttuun tapaan tiistai-iltaisin, mutta aika ja paikka ovat vielä auki.

Töölö

Folkjamia pyritään järjestämään Töölön/keskustan alueella keskiviikkoisin, mutta tarkka aika ja paikka ovat vielä auki.