Kansanlaulu

Kuokkavieraat

Kuokkavieraat on äänekäs kansanlauluryhmä, joka esittää perinteistä ja modernia suomalais-ugrilaista kansanmusiikkia, kuten inkeriläisiä röntysköitä, pohjalaisia rekilauluja ja mordvalaisia melodioita. Vaikutteita on haettu myös skandinaavisesta lauluperinteestä, ja hetkittäin 'Kuokkien' laulu yltyy improvisoiduksi ääni-ilotteluksi. Ohjelmistosta löytyy tarvittaessa myös materiaalia, joka nostattaa punan paatuneemmillekin poskille. Kuokkavieraat on yli 40-vuotias kuoro, joka on aiemmin toiminut Helsingin yliopiston alaisuudessa ja liittynyt syksyllä 2019 osaksi nuorisoseura Karjalan Nuoria. Kuokkavieraat-kuoro treenaa sekä itsenäisesti että ohjaajansa johdolla ja rientää kutsusta kuokkimaan juhlia ja muita tapahtumia.

Jos pidät laulamisesta, pysyt vireessä ja arvostat rempseää ja iloista meininkiä, voit sopia osaksi porukkaamme! Emme ole turhantarkkoja nuotinlukutaidosta tai aiemmasta laulukokemuksesta - tärkeintä on yhdessä musisointi ja fiilistely. Koelaulutunteja pidetään syys- ja kevätkausien alussa.

Jos kiinnostuit, laita viestiä Kuokkavieraiden Facebook-sivun kautta tai sähköpostilla rilla.eklund(at)gmail.com

Alla kevätkauden 2021 tiedot. Syyskaudella palataan lähiopetukseen ja tiedot harjoitusajoista ja -paikasta julkaistaan pian tälle sivulle.

Tiistaisin klo 17.30-19.00
2.2., 16.2., 2.3., 16.3., 30.3., 13.4., 27.4. ja 4.5.
Opetus etänä koronaepidemian vuoksi.
Opettaja MuM Mirva Soinisen
Kevätkausi 80 €, sis. opetuksen ja Karjalan Nuorten ja Nuorisoseurojen jäsenedut