Karjalan Nuorten bändi

Vipattaako viulusormet tai komppikäsi? Tule mukaan Karjalan Nuorten bändiin!
Karjalan Nuorten aikuisten musiikkitoiminta kasvoi syksyllä 2019, kun perustimme uuden kansanmusiikkiyhtyeen. Kevätkaudelle 2020 otamme mukaan uusia soittajia. Kevätkaudella syvennytään tanssisoittoon: tutkitaan yhdessä, miten saamme yhteissoittoon tiukempaa groovea ja tanssijoiden askeliin vielä lisää lennokkuutta. Bändin mukana pääset halutessasi myös esiintymään ja tekemään yhteistyötä seuran tanssiryhmien kanssa.

Syksyn lyhytkurssille osallistuneet kertoivat, että parasta kurssilla oli muun muassa: "mukava ilmapiiri", "erittäin hyvä, asiantunteva ja innostava kurssin vetäjä", sekä "jokaisen yksittäisen tunnin monipuolisuus." Tule sinäkin rohkeasti mukaan!

Kurssille osallistuaksesi tarvitset oman akustisen, pelimannimusiikkiin soveltuvan soittimen, esim. viulu, kitara, kontrabasso, matkaharmooni, mandoliini, haitari. Koska keskiössä on yhteissoitto, tulisi oman soittimen soittamisen perusteiden olla hallinnassa. Voit tulla mukaan myös laulamaan ja dillattelemaan. Kappaleet harjoittelemme yhdessä, eikä nuotinlukutaito ole edellytys osallistumiselle.

Ohjaajana toimii musiikkipedagogi Sirpa Luoma, joka tuo mukanaan tuulahduksen pelimanniperinnettä Pohjanmaalta ja Kaustisen seudulta.

Maanantaisin klo 18.30-20.00

ma 13.1.-11.5. (ei 17.2. ja 13.4.)
16 x 90 min, 110 € muut, 80 € toisessa Karjalan Nuorten ryhmässä harrastavat
Töölö, Taivallahden peruskoulun leikkisali, Eteläinen Hesperiankatu 38


Kurssi alkaa 13.1., mutta mukaan ehtii myöhemminkin, tervetuloa!