Karjalan Nuorten bändi

Vipattaako viulusormet tai komppikäsi? Tule mukaan Karjalan Nuorten bändiin!

Tunneilla syvennytään tanssisoittoon: tutkitaan yhdessä, miten saamme yhteissoittoon tiukempaa groovea ja tanssijoiden askeliin vielä lisää lennokkuutta. Bändin mukana pääset halutessasi myös esiintymään ja tekemään yhteistyötä seuran tanssiryhmien kanssa. Katso ja kuuntele alta Karjalan Nuorten bändin ja tanssijoiden musavideo!

Kurssille osallistuneet kertoivat, että parasta kurssilla oli muun muassa: "mukava ilmapiiri", "erittäin hyvä, asiantunteva ja innostava kurssin vetäjä", sekä "jokaisen yksittäisen tunnin monipuolisuus." Tule sinäkin rohkeasti mukaan!

Syyskausi 2020

Kurssille osallistuaksesi tarvitset oman akustisen, pelimannimusiikkiin soveltuvan soittimen, esim. viulu, kitara, kontrabasso, matkaharmooni, mandoliini, haitari. Koska keskiössä on yhteissoitto, tulisi oman soittimen soittamisen perusteiden olla hallinnassa. Voit tulla mukaan myös laulamaan ja dillattelemaan. Kappaleet harjoittelemme yhdessä, eikä nuotinlukutaito ole edellytys osallistumiselle.

Ohjaajana toimii musiikkipedagogi Sirpa Luoma, joka tuo mukanaan tuulahduksen pelimanniperinnettä Pohjanmaalta ja Kaustisen seudulta.

Maanantaisin klo 18.30-20.00

ma 31.8. -7.12.

15 x 90 min, 105 € muut, 75 € toisessa Karjalan Nuorten ryhmässä harrastavat

Kamppi, Helsingin Saksalaisen koulun musiikkiluokka, Malminkatu 14

Bändi on soittanut yhdessä vajaan vuoden ja tähän mennessä on mm. pidetty tanssijoiden kanssa yhteisjameja, tehty musiikkivideo ja esiinnyttykin jo pari kertaa. Syyskaudella tähtäimessä ovat esiintymiset Pispalan Sottiisissa Tampereella 17.10. ja Kansantanssin Syysriemua -konsertissa 8.11. Keikoille pääsee mukaan heti, kun ensimmäiset biisit ovat hallussa!