Karjalan Nuorten bändi

Pyöreän Tornin Pelimannit

Vipattaako viulusormet tai komppikäsi? Tule mukaan Karjalan Nuorten bändiin!

Tunneilla syvennytään tanssisoittoon: tutkitaan yhdessä, miten saamme yhteissoittoon tiukempaa groovea ja miten luomme yhteistä kieltä tanssijoiden kanssa. Pyöreän Tornin Pelimannien mukana pääset halutessasi myös esiintymään ja tekemään yhteistyötä seuran tanssiryhmien kanssa. Katso ja kuuntele alta bändin ja tanssijoiden musavideo!

Syyskausi 2021

Kurssille osallistuaksesi tarvitset oman akustisen, pelimannimusiikkiin soveltuvan soittimen, esim. viulu, kitara, kontrabasso, matkaharmooni, mandoliini, haitari. Koska keskiössä on yhteissoitto, tulisi oman soittimen soittamisen perusteiden olla hallinnassa. Voit tulla mukaan myös laulamaan ja dillattelemaan. Kappaleet harjoittelemme yhdessä, eikä nuotinlukutaito ole edellytys osallistumiselle.

Maanantaisin klo 18.30-20.00

Kamppi, Helsingin Saksalaisen koulun musiikkiluokka, Malminkatu 14

30.8.-13.12. (ei 18.10., 6.12.)

14 x 90 min, 125 €
erikoistarjous toisessa Karjalan Nuorten ryhmässä harrastavalle 80 €

Pyöreän Tornin Pelimannit -bändi on soittanut yhdessä pari vuotta ja tähän mennessä on mm. pidetty tanssijoiden kanssa yhteisjameja, tehty musiikkivideo ja esiinnyttykin jo pari kertaa.
Ryhmän ohjaajana syksyllä 2021 aloittaa Saana Kujala ja uuden ohjaajan ja ohjelmiston myötä mukaan pääsevät hyvin myös uudet soittajat.

Ilmoittautuminen on käynnissä!