Karjalan Nuoret ry

Karjalan Nuoret, Viipurissa 1919 perustettu nuorisoseura, on Helsingissä toiminut noin 70 vuotta. Viipurilaiset nuoret perustivat seuran, kun heidän "suonissaan poltti tekemisen tarve." Sota toi seuratoiminnan Helsinkiin, missä se on katkeamattomana jatkunut nykyhetkeen saakka.

Seura on toiminut pitkäjänteisesti kansantanssin, teatterin ja kansanmusiikin puolesta kaikki nämä vuodet.

Yhdistys on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon ja polittisesti sitoutumaton.

Pankkiyhteys FI8455422320214000
Y 1701784-5
Rek. nro 4.107
Yhdistys rekisteröity pvm 21.02.1921

Karjalan Nuoret käyttää kattojärjestömme tarjoamaa Nuorisoseurarekisteriä: Rekisteriseloste.

Viimeisin toimintakertomus ja toimintasuunnitelma (vuosikokousten hyväksymät)

Vuoden Uusmaalainen Nuorisoseura 2018 -palkinnon perustelut: "Karjalan Nuoret ry on viime vuosina lisännnyt valtavasti lasten ja nuorten toimintaa tarjoten samalla yhä useammalle harrastajalle mahdollisuuden harrastukseen ja hienoihin esiintymiskokemuksiin. Seuran toiminnassa näkyvät järjestön arvot: osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus. Lasten ryhmien esityksissä näkyvät esiintyjien omat ideat. Lasten ryhmien lisäksi Karjalan Nuorissa tarjotaan mahdollisuus harrastukseen kaikille ja se muodostaa kaikkien harrastajien kanssa yhteisön, johon kaikki ovat tervetulleita."